Petanque

Fra 1. maj til 1. oktober spilles der fast Petanque hver mandag – onsdag og fredag. En stor gruppe, især pensionister, mødes disse 3 dage kl. 14:30 til kl. 17:00.

Først drikkes den medbragte kaffe, så spilles der en omgang, så 2. kop kaffe og til slut spilles en omgang mere. Det skal understreges at det ikke er en klub, så alle er velkomne, disse dage vil der altid være nogen at spille med.

Fritidsaktiviteter for Elkenøre strands grundejere, gæster og lejere.

Med indgang fra Elkenøre Øvej og hjørnet af Gøgevænget og Nattergalevejen, er der mulighed for fritidsbeskæftigelse.

På grunden findes store og små fodboldmål, bordtennis og ikke mindst 3 Petanquebaner, som bliver flittigt benyttet. Banerne tilhører grundejerforeningen.

Petanqueudvalget benytter banerne hver mandag, onsdag og fredag i tidsrummet 14:30 til 17:00.

Alle andre dage er Petanquebanerne til rådighed for alle som har lyst til at spille, der er 2 borde/bænke man kan sidde ved. Det forventes at området holdes ryddeligt, og man ikke efterlader skrald (papir og tomme dåser med mere).

Design by Bruun